VERZENDEN EN RETOURNEREN

VERZENDEN
Vanaf een orderbedrag van € 49,00 betaald u geen verzendkosten. Bij een bestelling onder de € 49,00 betaald u € 6,95 per order. Wanneer u uw bestelling tijdens kantooruren zelf ophaalt betaald u ook geen verzendkosten.

Wij streven er naar om de bestelling binnen 2 werkdagen  na de datum van uw bestelling te bezorgen. Soms kan de levertijd afwijken, dan zullen wij u hier direct van op de hoogte stellen!

RETOURNEREN
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Wij kunnen alleen producten terugnemen die ongeopend, compleet, niet gebruikt zijn en in een originele onbeschadigde verpakking zitten. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst. 

RETOURADRES:
Verzorgingvoorhem.be
M2M Europe NV/SA
Balgerhoeke 26
9900 Eeklo

De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor producten die zoek raken of worden beschadigd tijdens de retourzending.

TERUGBETALING
Van goedgekeurde retours boeken wij het bedrag binnen 30 dagen terug op uw rekening.  Als het bedrag van de bestelling na retour onder de € 49,- komt, worden de verzendkosten van € 6,95 ingehouden op het bedrag dat wij zullen terugboeken.